Jaguar Knook Breda
 

Documentaire 'Going Electric' van Jaguar nu on demand beschikbaar

Documentaire 'Going Electric' van Jaguar nu on demand beschikbaar

Bij de onthulling van de elektrisch aangedreven I-PACE in maart 2018 toonde Jaguar een ‘minidocumentaire’ van 15 minuten over de ontwikkeling van de Jaguar I-PACE. De volledige documentaire, die luistert naar de naam Going Electric, is nu compleet en on demand beschikbaar.

Exclusief kijkje achter de schermen

De documentaire Going Electric biedt een intrigerend kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Jaguars eerste elektrisch aangedreven auto – de I-PACE. De uur durende documentaire toont beelden van Jaguars state-of-the-art laboratoria en strikt geheime ontwerpstudio’s. Het onthult een wereld waarin technische uitmuntendheid samenkomt met voortreffelijk vakmanschap, waar tests tot het extreme worden gebracht en de auto tot de limiet wordt gedreven.

On demand beschikbaar

De uitgebreide documentaire Going Electric is on demand beschikbaar via diverse kanalen. De documentaire is te vinden bij Amazon Prime, iTunes, Vimeo on Demand en Google Play.

Voor het maken van een review over de documentaire is ook een directe link beschikbaar, aan te vragen bij Aldo van Troost, PR-manager van Jaguar Land Rover Nederland.